Psyke - Krop - Sjæl - Intuition - Ansvar - Følelser - Identitet - Roller - Bloringer - Frihed - Adfærd - Bevidsthed - Grænser - Kraft - Klarhed - Sammen - Isolation
Indersiden af heste & mennesker
Telepati

3/3 Miniartikel TELEPATI- Energi og aflæsning

Selvom telepatører taler forskelligt om hvordan de gør er der det til fælles at de alle aflæser energicentre i væsners ckakras-spiri-appsenergi-legeme – og modtager oplysninger fra åndelig vejledning som hjælper dem med oplysninger.

Energicentre som bearbejder, modtager og afsender indtryk helt forskelligt fordi de bearbejder forskellige aspekter af vores liv og væsen. Derfor; Når vi taler om telepati så taler vi om ENERGI.

Energicentrene kaldes chakraer og er energistrømme der udgår som tragtformede hvirvler fra rygraden og fremad til ud foran menneskets forside. Chakra er sanskrit og betyder ’hjul’ på grund af chakraernes udformning.

Vi har mange chakraer men især 7 store bliver omtalt og anvendt især til behandling som fx healing men det er også via chakraerne af vi kan ’tappe’ oplysninger om hinanden uden at få dem kommunikeret verbalt.

For at give dig et indtryk af hvad en telepatør skal navigere i får du her de 7 chakrae: rodchakra, harachakra, solar plexus chakra, hjertechakra, halschakra, pandechakra og kronechakra.

Ud af de 7 som går fra lavere mod højere bevidste egenskaber der kan vi igennem telepatien modtage indtryk og sanseoverføringer som omhandler meget forskelligartede oplysninger.

Fra rodchakraet modtages og udsendes der informationer om vores instinktiver så om sult, kulde, varme, bolig (sikkerhed) økonomi (mennesker). Fra Harachakraet handler det om vores tilhørsforhold i grupper, seksualitet, leg og udtryk og fra Solar Pleksus chakraet udstråler vi vores følelser som er drevet af vores personlighed, vores ego, mål og ambitioner, begær og magt og fra Hjertechakraet strømmer kærligheden fra de ”rum” i hjertet som er åbne.

Fra halschakraet ’sætter vi os selv i verden’ ved at dele vores udtryk, den vi er og det bidrag vi gerne vil give imens vi lever. I pandechakraet modtager vi ideer fra højere planer (ideer som skal gøre godt udover vores egen eksistens) og tankesindet lever her med sin evendelige strøm af ord og billeder som er præget af vores tilstande i personligheden. Fra kronechakraet er vi i kontakt med vores højere selv, – den større del af vores sjæl som ikke er inkarneret og som derved ikke er fikseret til vores nuværende menneskelige liv som vi lever igennem vores personlighed.
Som du kan se på billederne er chakraerne tilknyttet kroppen som kan få ubalancer / sygdomme i de kropsområder

SONY DSC

SONY DSC

hvor chakraer er. Der hvor sygdommen er i kroppen har ofte en tilknytning til det tilknyttede chakra og de aspekter som knytter sig til det pågældende chakra.

Symptomer og sygdomme kan undersøges intuitivt ved at man kommunikerer med sin krop og de områder som er ramte. Det ubevidste skelner ikke imellem fantasi og virkelighed (derfor de meget utrolige natlige drømme) og derfor kan man godt beslutte sig at ville tale med en syg lever og spørge til hvad det er der har gjort den syg.

Afhængig af hvor meget man så er øvet i at lytte til sin intuition vil man få svar man kan bruge i sin genoprettelse af balance -/ helbredelse.
Krop psyke og ånd er et trekløver som hænger sammen. Det er det der udgør det holistiske livssyn.
Det betyder også at et symptom i kroppen har en tilsvarende og tilknyttet problematik knyttet til som kan besøges i sindet. Det kan fx. være at man får en skade fordi man overanstrenger en muskel fordi man ikke respekterer sin krop. Så er der en ubalance imellem sindet og kroppen – hvor sindet misbruger kroppen. Det kan så være, når man undersøger hvorfor man nødvendigvis må overanstrenge sin krop, at man finder ud af at man tidligt skulle bevise sig værd ved at gennemføre usædvanlige præstationer og at man (af sine forældre som regel) ikke måtte ynke og have ondt af sig selv og at man tilgengæld fik rod hvis man var en sej gut:.

Du kan prøve at tale med din egen krop også næste gang du mediterer. Spørg et område om hvordan det står til at lfetorchvær så opmærksom på hvilke historier, billeder, følelser eller fornemmelser som dukker op.
Med træning får du lært at få nogle meget præcise dialoger med din krop der derved hurtigt kan forklare dig hvorfor du overskrider dig selv eller mangler selvværd eller bliver bremset i et eller andet.

Vi kan altså være mere eller mindre sunde og velfungerende i områderne af vores væsen, vi kan have været udsat for chok eller være traumatiserede og ramt i forskellige energicentre. Vi kan også have tillært nogle familiemæssige tankepræg som påvirker os negativt som eksemplet ovenover beskriver; og det kan forskubbe vores selvfølelse, grænsesætning, lyst, frihed, tryghed, syn på muligheder, den trygge tilknytning til andre osv.

Vi kan være ængstelige, hvilket lukker for chakraet, der kan være modstand imod gennemstrømning (lukker) i visse centre fordi vi er blevet såret der og er utrygge og sammentrukne og omvendt så kan vi også overforbruge sider af os selv og være alt for åbne i fx. et for ydende og omsorgsfuldt hjertechakra der ønsker at redde hele verden…

Ubalance imellem energistrømningerne igennem chakraerne vil give os ubalancer i personligheden – altså hvordan det føles at være os.
1200x627

Der er dog ingen tvivl om at vi har langt vej til en hel forståelse (og videnskabelig forklaring) af hvad det er der sker under telepati og til at vide hvor stor en del af det der foregår under telepati der er sandt og akkurat forstået.
Fra videnskaben ved vi at mennesker kun bruger 8 procent af vores hjerne …
de resterende 92 procent – hvad laver de?

Der er endnu meget meget mere vi ikke ved end vi ved.


Håber du har nydt artiklerne?
Smid gerne en kommentar herunder, del dine tanker eller del måske artiklerne hvis du synes det har været interessant 🙂 Det kan være nogle af dine venner også vil det.

Hvis du er blevet endnu mere nysgerrig vil jeg anbefale dig at kigge på uddannelsen til EquineTorch mentor. 1x1stor whoareyourundDenne uddannelse fører dig ind i det personlige stykke arbejde som du først må gøre omkring at kende dig selv (som jeg skrev om i den første artikel) og giver dig en selvudviklingspraksis som vil føre dig langt ind i din egen bevidstheds rejse. Link til beskrivelse af uddannelsen finder du HER
Uanset hvad vil jeg takke for nu og ønske dig en rigtig dejlig dag! 

Og husk at du kan booke sessioner med mig hvor jeg aflæser dig og din hests energi og hvor informationerne herfra kan være med til at sætte fokus på noget du skal arbejde med i dig selv eller noget hesten har behov for at du ved om den. Find priser under fanen BOOK.

Kærlige hilsner Christina Viderup Eriksen – Hestemennesker.dk
EquineTorch & LifeTorch MENTOR

k

Gem

Gem

Gem

%d bloggers like this: