Psyke - Krop - Sjæl - Intuition - Ansvar - Følelser - Identitet - Roller - Bloringer - Frihed - Adfærd - Bevidsthed - Grænser - Kraft - Klarhed - Sammen - Isolation
Indersiden af heste & mennesker

En smuk og kærlig dag med partnerskabet til hesten i fokus. Vi går fra jorden sammen med hesten, for at tage vandringen side om side og i øjenhøjde med hesten…
Beskrivelse: Mindfulness, terapi, personlig udvikling, spiritualitet, kommunikation med heste, psykisk helbred, balance og indre ro, stilhed, samarbejde, gruppevandring.

Mødested: Evaslundvej 200 9600 Aars

Tidspunkt: kl. 9:30. Når hesten læsses af mødes vi med alle heste bag huset på ridefolden.

Hest: Egen hest medbringes. Der er også 4 heste på stedet kan er til rådighed for dig der gerne vil deltage men som ikke selv har en hest eller som ikke kan komme med den af andre årsager.

Parkering: I rabatten ad Møllevejen der går op mod skoven fra foran huset.

Pris 200 kr.
Tilmelding til Christina på mail: hestemennesker.dk@gmail.com.

PROGRAM:
Gåtur fra kl. 10:00 til ca. kl. 13:00 i alt ca. 7 km i roligt tempo og smuk natur med vekslende skov og vej. Der gives undervejs energiøvelser til dit fokus på hesten og dig selv for at optimere oplevelsen af kontakt og forståelse.

Medbring varmt tøj efter forholdene, gode vandrestøvler. Du er sammen med din hest fra start til slut og udenfor hele tiden. Der er toilet på stedet men ikke ude på ruten.

Der er the og kaffe og sodavand efter gåturen.
Der er enkelte små pause folde på stedet som kan benyttes kortvarigt ved behov og ellers har du “hesten i hånden” alle timer.

Begrænsede pladser og bindende tilmelding er først på plads når der er betalt for det.

%d bloggers like this: