DEMODAG HOS JER – HELE VEJEN RUNDT OM DEN LIVFULDE HEST

✨ Krydret med – healing, telepati og terapi ✨

Hvad fortæller hesten om sin egen trivsel og om livet og samarbejdet med sit menneske?

Hvordan kommer heste og mennesker til at bære på problemer for hinanden? Og hvad kan der gøres ved det?

Få indblik i hvordan en, heste og menneske terapeut, studerer hesten udefra igennem objektiv iagttagelse og får en masse indblik i det indeni derigennem.

Og hør om hvordan en sådan heste og mennesketerapeut, der samtidig er telepatør, clairvoyant og healer arbejder med det indre sammen med det ydre studie, imens broen bygges til der hvor vi kan gøre noget ved tingene udefra.

Du får altså indblik i hvordan en krops og psykoterapeut arbejder med mennesker igennem heste og heste igennem mennesker.

Jeg lover, bliver en spændende dag! 👏🔥

For hvad fortæller kroppen om sin egen balance, svagheder og styrker – alene ved håndspålægning?
Og hvad kan vi bruge det til?

Og hvad ved hestens sjæl om hestens hele sundhed, væsen og behov, selv hvis hesten ikke selv er i balance?

Og hvordan kan sjælen hjælpe hesten tilbage til sig selv? Til det design vi jordiske væsner kom her for at være, og hvor vores egentlige sundhed – ligger.
Allerede fuldkomment og helt.

Spændende? ✨

Nu har i muligheden for at invitere mig til jeres stald og i løbet af en eftermiddag med et par af jeres heste, få én på opleveren og blive dybt berørt.
Dette er et særligt møde. ✨

Heste er dybe kloge væsner. Deres sjælelige kapacitet og kærlighedskraft, – stærkt helende på mennesker!

De ved en masse om deres mennesker som vi mennesker ofte ikke ved om os selv endnu men som vi bør vide – for at mestre hvem man er.

Der er i langt størstedelen af os mennesker, masser af arbejde at gøre i det indre – ting vi bærer på som vi klarer os så godt som vi nu kan, med at have med på slæb.

Meget er nedarvet fra den slægt man kommer ud af, andre ting er udfordrende vækst emner vores sjæl er igang med at arbejde sig igennem og mit store ønske er at være med til at aftabuisere dette og skabe åbenhed om vores menneskelige byrder og forskellige såringer.

Dét du sidder og kæmper med – er du med garanti ikke alene om at kæmpe med. Prøv at overvej dette : du kan måske beskrive med ord hvad du bærer på – ergo eksisterer det i en sådan grad at der er skabt ord for det!

Disse problemer man kan blive ramt af i livet, er stort set altid kollektive emner som menneskeheden på nuværende tidspunkt arbejder sig igennem.

Lad os med åbne øjne flytte det ud på flere hænder, i stedet for at du skal føle dig alene med din byrde. Jeg lover dig – det er allerede derude på flere hænder – men puttet i skjul. I dvale. Det er der ingen grund til. ❤️

På denne dag vil jeg være garant for at du kun møder stor medfølelse, evne til indlevelse og forståelse og en kæmpe tro på at det vitterligt kan betale sig at arbejde med at skabe forandringer når noget værker i kroppen, mentalt eller man er helt fjern fra sig selv og sin sjæl.

PRAKSIS :

Jeg arbejder med 1 hest (og hestens menneske) i ca 45 min.

Og vi når, hvis alt går vel, igennem 3 forskellige heste og deres hovedpersoner i livet.

Alle deltager på lige fod med det økonomiske så min symbolske benzinpris deles på jer som deltager. I skal være flere end 6 før jeg kører længere end Nord og Midtjylland.

DEMODAGEN KOSTER uanset deltager antal:
Symbolsk pris :
1000 kr. Nord og Midtjylland
1500 kr. Sdr. Jylland
2000 Fyn og øerne.
2500 Sjælland.

Besøget varer ca. 4 timer og løber af stabelen en hverdag eftermiddag eller aften.
Hvis vi er heldige har jeg mulighed for at tage min kæreste med, Flemming Pallesen som er en meget kraftfuld naturlig healer og han vil hjælpe og booste energien der hvor det giver mening.

Muligheden kører hele resten af 2021.
Og på dagen når vi hvad vi når – efterfølgende kan jeg og / eller min kæreste selvfølgelig bookes til en session for dig og din hest alene. Læs mere om det på www.hestemennesker.dk

BOOK mig på mail hestemennesker.dk@gmail.com

De aller bedste Livfulde hestehilsner

Christina Viderup Eriksen
Livfuld Hesteterapeut
Krops og Psykoterapeut
Fysiurgisk massør
Uddannelses grundlægger på EquineTorch mentoruddannelsen
Telepatør, clairvoyant og healer.