Psyke - Krop - Sjæl - Intuition - Ansvar - Følelser - Identitet - Roller - Bloringer - Frihed - Adfærd - Bevidsthed - Grænser - Kraft - Klarhed - Sammen - Isolation
Indersiden af heste & mennesker
Equine©Torch

Dybt inde i mig bor en gammel indianer …

Dybt inde i mig bor en gammel indianer som taler med dyrene og forstår vinden… Det har altid været sådan og en kilde til åndelig samhørighed med universet og alt levende, og en naturlighed som jeg har kunnet stå mere og mindre ved igennem mit liv.

Hestene har fulgt mig fra barnsben. De ved så meget om kærlighed, om at høre til og om harmoni og kraft at vi har uendelig meget at lære fra dem.
I mennesket bor den samme åndelige og instinktive visdom, men vi er kommet langt væk fra at leve i samklang med den fordi vi har en ivrig neocortex skaberhjerne som har udviklet et helt parallel univers af videnskab og nuller og et taller og som giver os mulighed for at forskubbe strække og modellere på den naturlige verden.

Og i vores kreative spind mister mange af os interessen for det åndelige fællesskab og harmonien, balancen og sammenspillet med alt det naturlige.

I stedet forbruger vi lidt for meget fordi vi kan lide det og fordi det er muligt og vi kommer til at gå op i at få have og sikre – mere end at være i verden fra et åbent hjerte og bare trække vejret her.

Der er selvfølgelig mange flere faktorer som spiller ind i den måde vi bygger vores tilværelse på men bagved al vores entreprenørskab står naturen og ånder i cyklus som den altid har gjort..

Og det er her hestene kommer fra.

Når vi mødes med heste og tillader dem at vise os vejen tilbage til vores egen natur og ånd sker der ting og sager og mange af os får igen øje på den egentlige skønhed, næring og Livs ånd som bor bag ved al vores gøren og leven op til dit og dat.

EquineTorch mentoruddannelsen og uddannelsen i at arbejde med Livskompasset – vis EquineTorch Method Practitioner er uddannelser jeg har udviklet for at give mennesker muligheden for søge tilbage til den naturlige åndelighed og føre den med ind i et moderne liv på ny.

Og indenfor meget kort tid springer de to første pilot testere ud og er klar til at modtage klienter.

I mit stille indre er jeg fyldt til randen med mening og kærlighed!

Du kan læse mere om de to uddannelser her

 

%d bloggers like this: