Psyke - Krop - Sjæl - Intuition - Ansvar - Følelser - Identitet - Roller - Bloringer - Frihed - Adfærd - Bevidsthed - Grænser - Kraft - Klarhed - Sammen - Isolation
Indersiden af heste & mennesker

Her kan du læse om uddannelsen til EquineTorch Mentor der er en 8 måneder lang terapeutisk basis uddannelse. Undervisningen på basisuddannelsen består af dynamiske terapeutiske processer i din gruppe og undervisningen foregår uden heste.

Næste holdstart for EquineTorch Mentor er i 2020.

På overbygningsuddannelsen til EquineTorch Method Practitioner arbejde vi sammen med heste på alle modulerne. Du kan nøjes med at tage basis uddannelsen – eller du kan vælge at gennemgå begge uddannelser.
Basis delen har (HESTE)MENNESKER  som hovedfokus; menneskers psykologi, kroppens intelligens og terapeutisk anvendt mindfulness.

Overbygningen har fokus på både heste og mennesker – men her hjælper hestene os på deres særlige måder. Det er uddannelsens egne heste der assisterer på overbygningsdelen.

Prisen for basis uddannelsen til EquineTorch Mentor er 18.500 kr.
Prisen for overbygningsuddannelsen til EquineTorch Method Practitioner er 18.500 kr.
Du skal have 10 dokumenterede træningssessioner efter basis uddannelsen før du kan gå videre på overbygnings uddannelsen.
Der er max 6 pladser på et basishold men ikke noget loft for antal deltagere på en overbygnings uddannelse. På overbygningsuddannelsen arbejder vi sammen med heste. Du kan læse særskilt om overbygningsuddannelsen til EquineTorch Method Practitioner her

Kontakt hestemennesker.dk@gmail.com med spørgsmål og book din forsamtale til optagelse på uddannelsen. OBS der er pt ikke ny optagelse.

Du behøver ikke at vælge fra starten om du vil tage overbygningen til EquineTorch Method practitioner – omvendt kan du ikke tage denne uddannelse før du har den terapeutiske basis uddannelse til EquineTorch Mentor.


Herunder kan du læse en artikel om basisuddannelsens formål, indhold og om heste der hjælper mennesker.

kkGem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

%d bloggers like this: