www.hestemennesker.dk

www.hestemennesker.dk

Indersiden af heste & mennesker
Featured Image

EquineTorch Mentoruddannelsen – de 4 hjørnesten


Oversigt over uddannelsens 6 moduler og deres emner.

 • Livskompasset & Bevidsthed.
 • Psykologi & Personlighed. (herunder PEARL Profilanalyse test)
 • Læse Energi. Telepati og Kommunikation.
 • Hestens Manual / Terapeutisk redskab
 • Hestens Budskab – Naturvisdom
 • Næste uddannelsesstart 26. Juni 2020.

▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️

Livskompasset tager dig med rundt i den psykologiske energis indre landskab og viser hvorhenne i et menneske eller hest, at der kan være blokeringer og hvad disse blokeringer så har brug for i at komme i flow. Livskompasset favner vores essenskvaliteter, Kærlighed, Vilje, (livsmestret intelligens) og Harmoni (Balance).

Du lærer også meditation og mindfulness.

Næste emne er psykologi, herunder udviklingspsykologi, tilknytningsteori og Personligheds dannelse. Men bare rolig, det er ikke kedeligt! Det handler nemlig om DIG. Vi går på opdagelse i de her emner ved at du arbejder med DIG SELV og din LIVSHISTORIE sammen med dine medstuderende. I et nært forum og med forskellige terapeutiske processer. På den måde lærer du både terapeutiske redskaber at kende samtidig med at også er langt inde og arbejde i sig selv.

Du vil i disse dage få om fagbegreber som Ego/Sjæl, om dramatrekanten, delpersonligheder og kollektive Arketyper.
Vi kommer også ind på skygger, heling, traumer, chakraer, energi, stimuli, stress, sansning, modning, instinkter, forsvars strategier, bevidsthed, projektioner og perception.

Når de grundlæggende teorier er på plads bevæger undervisningen sig ud i en praksis træning sammen med hestene!

Nu handler det om at træne sin sansning af hvad der foregår i energien bagom det vi fysisk ser med øjet. Og vi vil gennemgå et hav af sessioner hvor i træner de nye redskaber med hinanden og modtager spejling fra hestene. I interaktionen med heste får man en masse personlig feedback og du kan træne din evne til at spotte og forstå denne feedback. Måske opdager du at heste kommunikerer med mennesker på et meget dybt plan fra både deres ego og deres sjæl og at alt kan siges med billeder, sætninger, følelser og indre stemninger/sansninger og dermed er du på den mere nonverbale, intuitive og telpatiske rejse.

Hestens Manual til terapi for Hestemennesker er rosinen i pølseenden og giver dig en step by step anvisning til hvordan man igangsætter bevidstgørende, udviklende og styrkende processer hos hestemennesker – i samspil med deres heste.

Mennesker er naturlige væsner, med en naturlig kemisk, hormonelt, biologisk fungerende krop. Vores trivsel afhænger af vores forhold til psykisk, fysisk og social overlevelse. Det samme gør sig gældende for alt andet levende som er socialt organiseret. Og det er heste. Heste kan hjælpe mennesker men vi kan også hjælpe heste! Især hvis vi forstår at se og mærke hvordan de har det. Det er også en del af telepatien.

Hestene kan omvendt minde os om vores egne underliggende neurologiske systemer og jordiske instinktive ophav – hvad der foregår i det autonome og limbiske nervesystem, vores parasympatiske og sympatisk nervesystem. Hestene har en helt utrolig god fornemmelse for hvordan man bringe alt det i balance og hvis vi vil, kan vi lade hestene hjælpe os ind i den gamle naturlige kloge balancerede måde at leve på. Og derfra finde kloge nye måder a koble det med et moderne liv af idag. Det er ofte den forbindelse – imellem de oprindelige systemer (krop) og den nye vægt på den mentale kapacitet, som er en udfordring der også kan give sundhedsmæssige problemer som stress, angst, depression, uro o.l.

Vi sætter også fokus på hvordan man finder ind i et godt samarbejde med en hest og ser på hvordan heste er forskellige med den nye PEARL Profilanalyse. Analysen er ret cool og bringer dig dybere ind i din egen evne til at erkende og forstå forskelle på heste (og mennesker)!

▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️

Den nye version af mentoruddannelsen er blevet renset for tør teori, alenlange tekster og en million lang række af bøger – og bragt helt ned på jorden! Og Ikke mindst UD TIL HESTEN! Det handler om at føle, erfare, føle, erfare, føle.. Så det du lærer er noget du har MÆRKET på egen krop og sjæl!

Det er muligt at tage din egen hest med på nogle af dagene og arbejde intenst med relationen og samarbejdet med din egen hest!

Du kan bede om en forsamtale hos Christina På Mail hestemennesker.dk@gmail.com

Oversigt over uddannelsens moduler og deres emner.

 1. Livskompasset & Bevidsthed.
 2. Psykologi & Personlighed.
 3. Læse Energi. Telepati og Kommunikation.
 4. Hestens Manual Til Terapi med mennesker.
 5. Terapi med heste & Psykisk Healing hos begge parter
 6. Hestens Budskab – Naturvisdom

Næste uddannelsesstart 26. Juni 2020.
Uddannelsen består af 6 moduler af hver 3 dages varighed.
Med undtagelse af det første modul som varer 2 dage.
VARIGHED : ca 6 – 8måneder.
PRIS : 18.500 KR.
Der er mulighed for ratebetaling op til 10 måneder = 1850 kr. / måned.

For spørgsmål, kontakt Christina Viderup Eriksen på mail hestemennesker.dk@gmail.com