www.hestemennesker.dk

www.hestemennesker.dk

Indersiden af heste & mennesker

Equus Ja-Hat 4 workshops

Har du lyst til at lære at studere din egen hest og heste i det hele taget? At blive kompetent til at skelne imellem det vi ser på “den ydre hest”, det vi tror vi ser og det vi kropsligt modtager af mere følelsesmæssig information? Så overvej om du skal være med på denne workshoprække af 4 stk henover 4 vigtige temaer.

Workshoprækken er en blanding af først teori hvorefter vi bruger nogle timer på at arbejde med emnet sammen med hestene.

Du kan deltage med din egen hest eller du kan være med som partner og arbejde med en lånehest. Workshoppen varer Ca 5 _ 6 timer i alt incl et par pauser.

Workshop 2 byder på et partnerskabs tema hvor du vil lære helt grundlæggende hvad kærlighed er i et psykologisk, fysiologisk og partnerskabs perspektiv. Workshoppens overskrift er Healing og hvordan kærlighed spiller ind her.

Workshop 3 byder på et praktisk holistisk tema. Vi arbejder med at bruge informationerne om hestens tilstand, personlighed og behov fra analysen på workshop 1 i et praktisk arbejde med øvelser der er inspireret af Intrinzen. Målet er at få en oplevelse af når hjerte og formål med træningen som er målrettet den enkelte hest, arbejder sammen.

Workshop 4 byder på en grundig indføring i forståelsen af at både hest og menneske har et nervesystem som faktisk er en 3. Og ofte overset partner i samarbejdet og træningen.

Her arbejdes der på både at opdage nervesystemets måde at blive udtrykt igennem hestens valg og adfærd. Og der arbejdes med at lande arbejdet med hesten og alle opgaver man har med denne et positivt, motiverende sted hvor hesten ØNSKER at deltage.

Vi skal se nærmere på hvad der skal til for at hestens nervesystem tillader hesten og hestens krop at deltage i aktiviteter, være i tryg kontakt med mennesker og udfolde bevægelses potentialet – og hvor vi også sætter fokus på egen forståelse af eget nervesystem som en livslang partner.

Hele vejen igennem arbejdes der med hestene fra jorden. Det gøres for at muligheden for at studere respons og tilstand gøres mere tilgængelig. Hele workshop rækken er foruden det aktuelle tema, bygget op over en træningstilgang som udspringer af Intrinzen. Dvs der arbejdes med hesten løst.

Der arbejdes med klikker og target, berøring, rytme, den indre tilstand og håndtering af denne hos begge parter. Et fokus som dette er altid helende for krop psyke og sjæl hos begge parter.

Underviser er Christina Viderup Eriksen, spirituel Integrativ Krops og Psykoterapeut. Indehaver af www.hestemennesker.dk og hovedunderviser og grundlægger af EquineTorch Mentoruddannelsen siden 2014.

Christina Viderup Eriksen

Kommende arrangementer

Blenstrupvej 41 9520 Skørping. Datoerne for de 4 workshops er :

  1. Januar kl 10
  2. Februar kl 10
  3. Marts kl 10
  4. April kl 10

Du kan lige nu spare 50 % på forløbet
Pris lige nu 3600 kr!
Normal pris 7200 kr.
Tilbuddet gælder kun ved tilmelding inden d. 12 januar. 2023. Herefter gælder fuld pris
Beløbet kan betales på en gang forud for forløbet eller i rater henover 4 måneder med et administrationsgebyr tillæg på 200 kr.

Forløbet er eksklusivt og terapeutisk og derfor er der et stærkt begrænset antal pladser.

Ønsker du at arrangere et lignende forløb hos dig som vært, kontakt da Christina på mail. De 4 workshops kan også komprimeres til et intenst weekendkursus.

Tilmelding til Christina på mail hestemennesker.dk@gmail.com

https://facebook.com/events/s/equus-jahat-4-workshops-v-albo/704161598079603/