BOOTCAMPENS JOMFRUREJSE ER IGANG!Skal du med næste gang? Eller vil du gerne lige have en bid at smage på før du bestemmer dig?

Bootcampist udtalelse: Kristin:” Det er tydeligt at mærke du ved hvad du snakker om og arbejder med. Og du står inde for det med liv og sjæl og man får mere end man betaler for. Høj kvalitet for pengene ❤️”

Lyt og sug til dig i stedet for at tygge dig igennem en stor bog. Levende hudløst ærlige fortællinger fordelt på 21 dage.

Nederst kan du som en lille gave, idag få lov at nyde godt af et 50 minutters foredrag om INTUITION fra en af de første 4 dages undervisning fra BOOTCAMPEN – en del af forberedelse til at kunne tage imod og forstå dybden af de 11 nøgler.

ONLINE BOOTCAMP

Hestens Manual og de 11 nøgler med foredrag, historiefortællinger og opgaver lægger fra land den 25 marts på Facebook.

Deltagerne siger:
Anita: “Jeg har ikke siddet fysisk med opgaven endnu. Vil dog gerne dele, at mit indre bliver rørt over din smukke måde at sætte ord på mange oplevelser jeg kender fra fortiden, men ikke selv har tænkt på at sætte ord på, eller været i stand til at sætte ord på ❤️ “

Marlene: “Tak Christina, for alt det du giver og deler her! Og du har sat “barren” højt for hvad du ønsker vi skal have med på denne rejse. Det er lige “på” og i arbejdstøjet fra dag 1! Arbejdsarket har sat mange tanker og følelser igang .. Tak skal du have ❤️”

Stella: “Jeg kan virkelig mærke at jeg har rigtig godt af, at komme en tur mere i manegen. Jeg glæder mig til den næste periode. Tak for en rigtig god lydfil som satte godt gang i tankeprocessen igen ♥️”

Kristin:” Jeg kan allerede mærke dette bliver en afgørende og fantastisk rejse , som du har lagt et kæmpe arbejde i ❤️”

Birgit:” Tusind, tusind tak for dag 1! – helt fantastisk at arbejde med! ❤️ “

Historier fra 20 års bevidst arbejde med problemheste som du kan lære af.

Niveauet er højt og kærligheden til heste skinner stærkt igennem! RÅ viden og visdom om psykologi og spiritualitet i samspil med heste. Du bliver påvirket af det!
Tilmeld dig ved at overføre 849,- til konto:Reg 9805Konto 2072472333

Marker din overførsel med dit fulde navn og send mig en mail hvor du blot skriver du ønsker at deltage. Og anmod om medlemskab i denne gruppe: