www.hestemennesker.dk

www.hestemennesker.dk

Indersiden af heste & mennesker

Find Din Mentor

Liste over aktive EquineTorch mentorer, som står parate til at hjælpe dig videre. 

9640 FARSØ, Katalina Lindner EquineTorch Mentor og indehaveren af virksomheden “Perspektivet

Jeg tilbyder samtaleforløb til at styrke dit selvværd, trivsel og mentale sundhed. Jeg arbejder både med hestemennesker og mennesker uden heste. Fokusset er på dig og det du kommer med.

Jeg er level 4 student i Parelliprogrammet og kan hjælpe dig og din hest til bedre kommunikation og samvær. Desuden tilbyder jeg fotografering, hvor mit fokus ligger på dig, din familie og dine dyr.

En session varer ca. 90 minutter og koster 495 kr + kørsel.

Du kan læse min seneste artikel på bloggen her og kan kontakte mig på mobilnummeret: 28522090 eller via min Facebookside “Perspektivet“.

9620 Ålestrup
Jette Hansen.
Certificeret EquineTorch Mentor & EquineTorch Method Practitioner. 

Her finder du hestene og en natur, som kalder på dit nærvær, at du kommer ned i gear og finder dig selv og mærker din indre ro. Som din Mentor kan du forvente at jeg er autentisk, rummelig og lytter til dig.

Via en belysnings samtale får du afklaret/indkredset de udfordringer  der spænder ben, så du ikke lever det liv der giver mening for dig eller som gør det svært i samværet imellem dig og din hest.
Du kan enten komme her eller jeg kører ud til dig.
PRIS: 400 kr pr. gang + kørsel.
Kontakt på Jettekhansen@live.dk eller telefon 42223313 .


2640 Hedehusene.

Heartful Guidance v/Nicoline Bosack Marciniak.
Certificeret EquineTorch mentor.  

Telefon og mail: 60163755 nicoline_marciniak@hotmail.com

Facebook : I Dialog med dyrene. https://www.facebook.com/idialogmeddyrene/

Tryghed, nærvær, guidance og udforskning – nøgleordene i mit arbejde med både dyr og mennesker. Jeg arbejder med dyretelepati, som tolk imellem dyr og menneske. Her hjælper jeg med at skabe forståelse og samspil imellem dyr og mennesker.

I juni 2019 blev jeg uddannet EquineTorch og LifeTorch mentor og bruger dette både i telepatisessioner og i terapeutiske sessioner med mennesker. Det er meget vigtigt for mig, at du føler dig tryg i samværet med mig. Det kan være sårbare emner vi snakker om, og derfor er det så vigtigt at føle sig set, hørt og accepteret. Jeg gør meget ud at være nærværende sammen med mennesket overfor mig, og give plads til det, der kommer. 

Jeg arbejder med stor indlevelse i processerne, og arbejder meget intuitivt og sansende. Sessioner foregår hos mig i 2640 Hedehusene.

PRIS: 425 kr pr session á 90 minutter. 


Holmegaard – Ringsted – Sjælland

Hej Jeg hedder Dorte og jeg er 41 år gammel. Jeg er i 2019 uddannet EquineTorch og LifeTorch mentor hos Christina Viderup Eriksen.

Kontakt : telefon 25565123 mail dortefo@gmail.com

Jeg kan som mentor hjælpe og støtte dig der hvor livet bliver svært. Min fornemmeste opgave er at hjælpe dig på sporet af de ting der “spænder ben” i livet og som skal kikkes på og måske forløses inden du kan komme videre med dit liv. Jeg arbejder med de terapeutiske værktøjer jeg har lært på min uddannelse, samt en god håndfuld spiritualitet og sensitivitet over for de mennesker jeg møder på min vej. 

LIVETS SKOLE

Ud over alle de ting jeg har lært som EquineTorch og LifeTorch mentor, har jeg også bevæget mig i det man kalder “livets skole”, mine “hovedfag” i “livets skole” har givet mig et helt specielt ønske om at hjælpe andre mennesker på disse felter, her kan b.la. nævnes:

– Kvinder (og mænd) i fertilitetsforløb // den sorg og de tanker der følger med

– Kvinder og mænd der er ramt af stress

– Ryttere der er ramt af rideangst 

PRIS: Kr. 550 pr. 90 min.

MØDESTED: SJÆLLAND // Holmegaard // Ringsted
Vi kan mødes hos mig i Holmegaard eller hos min hest og dermed bruge naturen/skoven som terapirum (Ringsted).

www.sjaelekram.dk

Telefon 25565123
mail: dorte@tankefang.dk