Psyke - Krop - Sjæl - Intuition - Ansvar - Følelser - Identitet - Roller - Bloringer - Frihed - Adfærd - Bevidsthed - Grænser - Kraft - Klarhed - Sammen - Isolation
Indersiden af heste & mennesker

Liste over aktive EquineTorch mentorer, som står parate til at hjælpe dig videre. 

9620 Ålestrup
Jette Hansen.
Certificeret EquineTorch Mentor & EquineTorch Method Practitioner. 
Her finder du hestene og en natur, som kalder på dit nærvær, at du kommer ned i gear og finder dig selv og mærker din indre ro. Som din Mentor kan du forvente at jeg er autentisk, rummelig og lytter til dig. Via en belysnings samtale får du afklaret/indkredset de udfordringer  der spænder ben, så du ikke lever det liv der giver mening for dig eller som gør det svært i samværet imellem dig og din hest.
Du kan enten komme her eller jeg kører ud til dig.
PRIS: 400 kr pr. gang + kørsel.
Kontakt på Jettekhansen@live.dk eller telefon 42223313 .

2640 Hedehusene.
Heartful Guidance v/Nicoline Bosack Marciniak.

Certificeret EquineTorch mentor.   Tryghed, nærvær, guidance og udforskning – nøgleordene i mit arbejde med både dyr og mennesker. Jeg arbejder med dyretelepati, som tolk imellem dyr og menneske. Her hjælper jeg med at skabe forståelse og samspil imellem dyr og mennesker. I juni 2019 blev jeg uddannet EquineTorch og LifeTorch mentor og bruger dette både i telepatisessioner og i terapeutiske sessioner med mennesker. Det er meget vigtigt for mig, at du føler dig tryg i samværet med mig. Det kan være sårbare emner vi snakker om, og derfor er det så vigtigt at føle sig set, hørt og accepteret. Jeg gør meget ud at være nærværende sammen med mennesket overfor mig, og give plads til det, der kommer. Jeg arbejder med stor indlevelse i processerne, og arbejder meget intuitivt og sansende. Sessioner foregår hos mig i 2640 Hedehusene. PRIS: 425 kr pr session á 90 minutter. 

%d bloggers like this: