Psyke - Krop - Sjæl - Intuition - Ansvar - Følelser - Identitet - Roller - Bloringer - Frihed - Adfærd - Bevidsthed - Grænser - Kraft - Klarhed - Sammen - Isolation
Indersiden af heste & mennesker
Fysiologi

Højenergi eller egenomsorg? Eller en blanding? Hvad er din favorit?

I denne tid er jeg enormt meget optaget af selvkærlighed. Egen omsorg. Grænserne for hvor vidt jeg kan gå med travlhed, forpligtelser, opgaver, ansvar, drømmerealisering UDEN at tabe mig selv.

OG DET ER GODT NOK EN KUNST! ❤️

I forhold til Livskompasset som jeg jo arbejder med, så har jeg personligt min primære tyngde i livsfeltet.

Dvs at hvis jeg skal sådan virkelig OPLEVE livet på den måde som jeg tror det bedst gøres, så skal der være godt gang i det kreative felt, de fleste dage skal være forskellige, og jeg nyder jævnligt at toppe i en nærmest euforisk energi indsprøjtning når jeg danser i de moving meditation processer som jeg Bla laver jævnligt med mig selv.

Jeg ELSKER altså HØJENERGI og ryger derfor også ret let udover grænserne for kroppens behov for hvile, pauser, stilhed, sansning af øjeblikket, sansning af mad, nærvær og at lade kærligheden fylde rummet….

Så derfor er det en udfordring som jeg går lidt op i for tiden…. ♥️

Er du mest til HØJENERGI eller SELV KÆRLIGHED? Eller formår du at balancere der hele i en fin og lækker symfoni?

%d bloggers like this: