Så skal du nå at få din adgang sikret til færre penge så tag fat i mig hurtigst muligt og sæt dig på din plads, til det kommende hold som starter 26. Juni.

Prisen er lige nu 16500 kr og fra på fredag er den 18500 kr.

Holdet er så småt ved at blive fyldt op og der kun ganske få pladser tilbage.

Din nye mega fantastiske PEARL Analyse der stort set er et redskab til clairvoyance, byder eleverne velkommen på dag 1. Hvor de skal lege med den intuitive læsning af nogle af de universelle kanaler som den arbejder igennem.

Jeg glæder mig til at se hvor effektivt den kan rykke mennesker i, ret præcist at få meget dybe indsigter i dem selv, andre og heste. Det bliver stort!

Og hvis Corona spøger stadigvæk til den tid så har vi heldigvis mulighed for at være udenfor i den lækre natur og sammen med hestene ligesom online undervisning er blevet genialt effektivt med den nye Zoom platform.

Så det skal nok lykkes det hele og blive rigtigt godt!

Mentoruddannelsen i denne her omgang kommer jo til at involvere meget mere samvær med hestene om ex elementerne i PEARL analysen. Det bliver SÅ fedt at trække hestene meget mere ind i selve undervisningen og at simpelthen give redskaber til terapi i det felt nærmest fra dag 1!

Der ligger færdige analyser klar på alle hestene her på stedet og det giver ret præcise anvisninger til de mest udprægede Personligheds træk hos hestene, samt udviklingspunkter og helings områder, psykisk og fysisk.

Igennem sådan en PEARL analyse kan man så identificere hvilke egenskaber vi mennesker kan få til hestene med og derigennem give næring til både hestens og vores egen heling og udvikling.

Det er super præcist og meget givende!

Der skal selvfølgelig også være plads til den normale mængde egen proces og terapi på gruppen, med mig og mine kompetance som Integrativ Spirituel Krops og psykoterapeut – et indre arbejde som især fylder meget for eleverne, de første 3 moduler.

Send en mail til Christina På hestemennesker.dk@gmail.com for tilmelding.