Jeg vil gerne dele en fortælling om et helt særligt møde jeg har haft.

Et møde der på mange måder har været livforandrende for mig og som jeg ikke har delt med særligt mange før nu fordi det har været svært for mig at sætte ord på de følelser der var og det der skete. Det har på fineste, mest ydmyge vis , vist mig den reneste, dybeste form for kærlighed der findes og givet mig en helt ny forståelse af hvad healing og FLOW er.

Det var søndag, sen eftermiddag og vi var ved at sætte de to heste vi havde arbejdet med på fold efter en lang undervisningsdag hos Christina.
Selvom jeg var træt og regnede med at være færdig til at køre den lange tur hjem til Djursland, ville skæbnen at jeg skulle møde en meget vis og særlig sjæl.
Ved leddet stod resten af flokken og ventede på at vi fik sat hestene ind og imellem dem stod puff. En lille fin fjordhest hoppe.

Christina havde fortalt hvordan hun når der kom nye heste ind i flokken løb rundt sammen med dem og stod med dem indtil de fandt ro og blev en del af flokken og hvor tydeligt det hele skete.
Jeg har altid vidst at heste havde deres egne personligheder med unikke kvaliteter og egenskaber og at de er empatiske og inkluderende væsner, men jeg havde aldrig hørt eller set noget lignende det hun beskrev.
Vi blev inviteret til at hilse på Puff som bare stod med den dybeste ro imellem alle de andre heste midt på den bare mark.
Jeg rakte min hånd ud til hende for at hilse og hun begyndte med det samme at nulre mine fingre kærligt mellem hendes læber, Noget jeg oplever min egen hoppe også gør. Det minder lidt om når en mor nusser hendes føl på den mest nænsomme kærlige måde, uanset hvorfor de gør det eller hvad det helt præcist betyder, er det noget der hver gang gør mig dybt rørt uden at jeg kan forklare det.

De andre gik ud fra folden og resten af flokken vandrede ud på den store mark for at græsse, men Puff blev stående sammen med mig uden at blinke eller tøve, fuldstændig i harmoni og balance, mens store kraftige bølger af kærlighed og varme lige fra hendes hjerte, væltede ind over hele min krop. Jeg kan bedst beskrive den fornemmelse jeg fik i min krop som den varme der opstår når man modtager healing på et bestemt sted af kroppen. Alle celler i min krop vibrerede og alt var så pulserende og levende.

Jeg kan ikke huske at jeg nogensinde er blevet mødt med så meget nærvær, rummelighed og kærlighed på en gang og det er stadig meget svært for mig at beskrive det helt præcist, nok mest fordi det ikke kan beskrives med ord, det er en kropslig oplevelse og en forbindelse der sker mellem to sjæle, hjerte til hjerte.

Puff formåede på et split sekund at møde mig i en af mine mest sårbare blokerede dele af mit hjerte og fuldstændig på den mest naturlige måde helt uden at prøve gjorde hun det bare. Hun så mig, var med mig, blev med mig og hun healede mig. Det var så svært for mig at forstå hvad der skete, jeg havde svært ved at læne mig helt ind i det sårbare og jeg forventede hele tiden at hun ville vende sig om mod de andre heste og gå, men der var på intet tidspunkt hun overvejede det, hun var der helt, sammen med mig.

Selv da jeg gik væk fra hende og ud af folden blev hun stående i den samme ro og uden at trække sin kæmpe kærligheds kraft til sig.
Tidligere på dagen var jeg blevet spurgt om jeg kunne fremkalde en følelse eller et billede af en eller noget med den her omfavnende kærlighed og nærvær.
Det havde jeg svært ved, men fik skabt et billede af en indianer kvinde der med hendes store hjertekraft fik mig til at føle mig inkluderet, rummet, passet på og elsket i alle mine udgaver og inderste hjørner, hele mig!
Efter mødet med Puff er hun blevet til min indianer kvinde og bare ved tanken om hende kan jeg i dag genskabe den følelse i mit hjerte selvom det er et stykke tid siden.
I mødet med Puff føltes det som om alt blev forenet og samlet. Alle niveauer, essenser og kvaliteter i mit kærlighedsflowfelt integrerede sig, modnede sig og mørke kontraster og blokeringer blev healet. Jeg oplevede det største, vildeste flow i hele kærligheds feltet som jeg stadig husker følelsen af.

Alle mennesker fortjener at føle sig så elsket, fyldt ud og forbundet!
I min uddannelse som EquineTorch Mentor har jeg lært meget og blevet modnet meget både personligt og professionelt,.
Når vi lære om ord som FLOW, kontakt, værdier, sjælelig samhørighed, kultiveret kærlighed og jeg kunne nævne mange flere, har jeg virkelig gerne ville forstå deres betydning fuldt ud, men oplevelser som den jeg havde med Puff giver betydning og forståelse en helt anden dimension, fordi vi virkelig OPLEVER det, med hele vores krop, følelser, sanser og bevidsthed på en og samme tid.
Det er for mig den slags forståelse der er visdom.
Så kære Puff! Af hele hjertet tak for at du delte din kæmpe kærligheds kraft og visdom med mig den dag. Tak fordi du ikke ville have noget for det og tak fordi at viste mig så fint og med så stor ydmyghed hvad ægte kærlighed er.
Jeg er meget taknemmelig for den gave du har givet mig.

Kærlige hilsner, EquineTorch Mentor, Julie ♥