Psyke - Krop - Sjæl - Intuition - Ansvar - Følelser - Identitet - Roller - Bloringer - Frihed - Adfærd - Bevidsthed - Grænser - Kraft - Klarhed - Sammen - Isolation
Indersiden af heste & mennesker
Psykologi

MAN KAN LÆRE AT STYRE SIG

Er det tilfældigt hvordan dit humør er fra dag til dag?
Og er du tvunget til at være i dine følelsers vold?
 
Det behøver du ikke.
Når vi arbejder med et terapeutisk behov for at finde bedre væren og trivsel i et menneske eller samspil imellem flere parter fx imellem en hest og et menneske (harmonisk åben flow forbindelse) så handler det om at lære hvordan man identificerer sine mere besværlige karaktertræk i psyken, nemlig delpersonlighederne og den “stemnings musik” de får livet til at vibrere med.
 
Delpersonligheder er psykiske overlevelses strukturer og danner tilsammen det vi kalder for egoet.
 
Det handler om at lære at kunne skelne imellem disse og så hjertets sande stærke stemme; den indre Dronning eller Konge som vi kalder det på mentoruddannelsen – den psykiske og sjælelige kerne.
 
Når man får fat i at kunne skelne imellem de to skal man bruge en terapeutisk og anerkendende tilgang til at arbejde med delpersonlighederne så de falder til ro – så psyken falder til ro.
 
Er det noget du kunne tænke dig at lære? Både i dit eget liv men også i forhold til at kunne hjælpe andre mennesker på samme måde?
 
Så er EquineTorch Mentoruddannelsen noget for dig!
 
Næste start 9 November – ansøg og book din forsamtale på mail: hestemennesker.dk@gmail.com.
%d bloggers like this: