Psyke - Krop - Sjæl - Intuition - Ansvar - Følelser - Identitet - Roller - Bloringer - Frihed - Adfærd - Bevidsthed - Grænser - Kraft - Klarhed - Sammen - Isolation
Indersiden af heste & mennesker
Equine©Torch

Når det – at trække sig tilbage eller at sige NEJ er blevet forbudt.

Mange som kæmper med indre usikkerhed på sig selv eller decideret angst – bærer rundt på en bylt af BREEMS NEEJ! JEG VIL IKKE! – altså indestængt modstand, UBEHAG eller frygt som ikke får lov at vise sig og få sin plads i de scenarier hvor det vækkes.

Det handler om GRÆNSER der er blevet utydelige og om mennesker som undgår at risikere noget med et tydeligt NEJ overfor omverdenen eller i forhold til hvor meget man lader sig selv presse og skubbe rundt i livet fra indre og ydre forventningspres.

Når man er et menneske der har lært ikke at respektere egne grænser (fordi andre heller ikke har respekteret dem) så er det et wild card til usikkerheden der kan flytte ind overalt!

Så tvivl vokser om eget VÆRD og så begynder balladen…… Mindreværdet vokser og man kan miste følelsen af at have et optimistisk og givende greb om eget liv.

Et sådant problem er et problem for hele mennesket. Psykisk såvel som kropsligt.

På EquineTorch mentoruddannelsen vil man arbejde med dette som en del af ens egen udviklingsmæssige proces. Og man vil arbejde med det psykologisk, kropsligt og med et terapeutisk mindfulness fokus – og ved at arbejde med det som eget TEMA vil man få indefra følt lærdom – og derigennem kunne hjælpe andre med samme tema.

På den måde bliver deltagernes egne tematikker og fokus undervejs på uddannelsen, til fordel for hele holdet og den enkelte elevs udvikling som EquineTorch mentor.

KUN 2 LEDIGE PLADSER TILBAGE PÅ jYLLANDS HOLDET – FYN HOLDET ER FULDT OVERTEGNET.
Tilmelding på mail hestemennesker.dk@gmail.com og slutspurt RABAT på 4000 kr. Ved tilmelding nu! 🙏

VI GÅR IGANG SIDSTE WEEKEND I MARTS.

%d bloggers like this: