Igår talte jeg med en veninde som lever af at træne heste. Hun ved godt at jeg ikke skal bruge mange sekunder for at læse energien imellem heste og mennesker og for at komme med nogle somme tider lidt hårde bud på hvad det kan være der gør at tingene somme tider ikke helt skrider den vej man nu drømmer om.

Min veninde har lige nu en 5 årig vallak i træning. Hestens menneske er ikke helt tryg ved sin egen hest fordi han let spooker, virker skeptisk, ikke rigtig er selvgående nok og i det hele taget ofte virker nervøs og undvigende overfor hende og situationer som mennesker udsætter ham for.

Min veninde har nu arbejdet noget tid med hesten, men synes ikke rigtig at de kommer nogen vegne og det begynder at skabe noget røre i hende.

Lyt med her og lær noget om spejling, gamle såringer, – Er det hesten eller mig som den er gal med? – god fornøjelse!
Tid Fra 00:00 – 05:00 fortæller jeg om at læse energi i mig selv.
Tid Fra 05:00 – slut fortæller jeg om situationen med hest og træner