Henover de næste 5 dage vil jeg dagligt forære dig en vigtig artikel om CENTRERING – men denne gang ikke om hvordan vi mennesker finder kroppens midte og centreringspunkt og derigennem skærper vores balance og kropsbevidsthed og frihed – nej, denne gang skal det handle om balance i SINDET.

Vores gode samspil med heste har ALT at gøre med hvor vel-centreret vi er i vores eget væsen. Når vi er ude af balance psykisk, altså mentalt og følelsesmæssigt ja så påvirker det hele vores væsen – vores måde at reagere på, hvordan vi læser en situation og ikke mindst så har det en kæmpestor indflydelse på kroppen!

Når vi er anspændte psykisk – ja så er kroppen også anspændt og når vi spænder op i visse dele af kroppen blokeres balancen og vi er nu ude af stand til at bevæge hele kroppen smidigt med det bevægelsesflow der er fx. som rytter med hestens krop under os, eller fra jorden når vi sam-bevæger os med hesten med kropssprog og energi.

Der er altså flere veje til centrering end at finde det igennem balance i kroppen! Og meget mere at vinde ved en over-all centrering, altså krop + psyke, end blot at kunne fungere rimeligt balanceret oven på en hest! Den psykiske evne til centrering hjælper os tilmed udenfor stalden. I vores andet liv, med andre opgaver, mennesker og dem vi har kært.

Glæd dig til at blive rigtig meget klogere på CENTRERING – og find ud af hvad der kan stå i vejen for psykisk balance (og derved indirekte den fysiske balance) og hvordan den kan findes igennem arbejdet med heste.

Dette har også ALT at gøre med hvad mentoreleverne lærer på overbygningen;
EquineTorch Method Practitioner uddannelsen!

Følg med de næste dage… 🙂
(Og PS husk at du kan ansøge om friplads på kommende uddannelseshold marts 2018 her)

Kærligst Christina Viderup Eriksen
Hestemennesker.dk