Sælger du din hest fordi du fejltolker den knas i har med hinanden?

Nogle gange er tingene altså lidt mere komplekse end det ofte tolkes.

Jeg har efterhånden mødt en del heste folk som efter perioder med “hårdknude” imellem dem og hesten, tolker det som at kemi er holdt op og måske skal hesten så sælges.

Det kan være at hestens motivation er væk. At den ser ud som om den bare ikke gider når den ser man ankommer i stalden. At den går væk fra een på fold..

Og ofte går det ret stærkt med at få analyseret sig frem til at måske er det bare slet ikke noget særligt godt partnerskab alligevel..

Og en stor del af den slags tanker opstår jo netop fordi det ikke er særlig rart at stå med den slags feed back på een; at man er uønsket. Eller gør andre i dårligt humør. Eller at man er sådan en der bliver afvist.

Men jeg har oplevet et væld af gange at den “negative” æv attitude fra hesten ikke er startet i hesten!

At hesten står fast i en spejling fra mennesket!
Så hvad betyder det?

Det kan være at hvis du har oplevet en lille øv med din hest, eller en større æv, fx at du er blevet lidt utryg på en tur fordi hesten har reageret på noget, eller at du måske er blevet forelsket i en anden vision / mål med en anden type hest – at det så faktiske er med den energi du kommer til din hest!

Og det vil sige at du kan have tabt noget af din lyst, dit drive og din kærlighed at være sammen med lige netop den hest du har – og når hesten træder ind i og modtager den energi fra dig ja så ser det måske lige præcis og netop sådan ud som du føler det!

Måske ønsker du hesten skal ud på afstand?
Måske drømmer du i det smug om at få en anden hest? Måske har du mistet noget energi og motivation for at arbejde med din hest fordi noget trænings mæssigt er sværere eller tager længere tid end du havde regnet med og det kan ubevidst frustrere dig fordi dit mål synes svært at nå?

Vi mennesker kan altså sagtens begynde at skabe en afstand til hesten med vores indre usagte hemmelige tanker som hesten i den grad fatter med det samme og så udtrykker.

Og der vil altså ohsp sige at den afstand hesten måske begynder at vise – den vælgen fra som opfattes, eller manglende lyst faktisk oprindeligt kommer fra OS SELV.

Så før du tolker knas i de varme følelser som et tegn på at i virkelig ikke skal være sammen mere så spørg lige dig selv om du selv er med til at plante energien i jeres samspil!

Der er super let at miste motivation, tryghed, glæde i samspillet med heste. Det er ikke hver dag alting går som en drøm. Så motivation og succes kan gå op og ned. Og det kan være svært at acceptere i den virkelige verden!

Men det betyder ikke nødvendigvis at et cut og en ny begyndelse med en ny hest, så er det der skal til. Den nye hest vil sikkert igsp have sine begrænsninger. Sine dårlige dage og ting der skal arbejdes meget og længe med.

Måske skal der bare lige arbejdes lidt med følelserne og mellemrummene med den gamle hest så energien kan komme i flow igen!
Så du får din glæde igen! Og så hesten kan slippe fri af den energiboble den er låst fast i at udtrykke.

Så lad nu være med at over tolke på de dårlige dage! Hav lidt tolerance og tålmodighed. Og prøv at acceptere at det er en del af det hele at somme tider går det frem og op og somme tider går det tilbage og ned af bakke.

En ny begyndelse har sin glans.
Men det har det velgennemarbejdede langvarige partnerskab altså også!

Og INGEN er så god at man kan ALT og være en stjerne i det hele. Nogle gange bliver vi altså nødt til at lære at elske andre, heste og mennesker for alle manglerne også…