Hvorfor er det væsentligt at kende sit hjerte og dets evner?

I vores hverdag vinder hjernen! Det har den gjort generationer! Det er den der bliver skærpet og trænet og læsset med tonsvis af informationer og det ene og det andet vi skal mestre og huske og organisere og bygge og finde ud af!
Der findes et hav af mental skærpende sundheds øvelser og ti milliarder coaches som kan hjælpe dig med at nå dine mål og få succes ved at bruge din hjerne mere og mere smart og effektivt.
Der er endnu ikke helt det samme alment accepterede fokus på hjertets positive evner om end det dog efterhånden bor som en ny spirende bevidsthed hos flere og flere takket være at det nu er blevet moderne at snakke om fokus på kærlighed og kærlig ledelse og arbejd med hjertet osv…

Her får du nogle fackts om hjertet som kan give dig svaret på HVORFOR du også skulle tage at lytte til den pulserende klump kød der bor ca 20 – 30 cm syd for dit hoved..

  • Vores fysiske hjerte sender flere signaler til hjernen end den anden vej… tænk lige over det!..
  • Det magnetiske felt fra hjertet er 5000 gange stærkere end hjernens magnetiske felt!
  • Det elektriske 60 gange kraftigere end hjernens!
  • Hjernens energifelt rækker kun få cm ud fra kroppen imens hjertets energifelt rækker op til 3 meter ud fra kroppen! Mennesker imellem såvel som dyr bliver kraftigt påvirket af hinandens elektromagnetiske hjertefelt!

KOHÆRENS: Opdagelsen af hjertekoreræns har haft stor betydning for at vi nu tager hjertet en tand mere seriøst end som en kilde til en romantisk mulighed i et svagt øjeblik… Hjertekohærens giver os nemlig evnen til at bringe os selv og andre ind i en stærkt positiv og harmoniserende tilstand. Altså sådan noget som vi plejer at spise lykkepiller for at opleve…

Korærens betyder når hjernen, hjertet, hormonbalancen og nervesystemet fungerer helt samstemmende og tilstanden er direkte målbar. Når vores hjerne, nervesystem, hormonbalance og hjertet arbejder sammen, bliver energien i kroppen ensrettet – og det er herigennem vi får en oplevelse af at være i kærlighedsflow – og livsflow.

Hjerne, nervesystem, hormonbalace og hjertet er ganske vist individuelle systemer men de kan altså synkroniceres og vores oplevelse af det er harmoni og balance!

Det er også når vi er i hjertekohærens at vi får adgang til vores intuition…

Intuitive beskeder løber fra hjertet der sender en besked til hjernens nervesystem som giver os en ’bestemt’ mavefornemmelse. Kommandovejen for intuitive beskeder er altså hjerte – hjerne – krop og følelser!

Andre effekter af at være i hjertekoreræns er at vores mentale felt klarer op så vi kan se tingene i et klarerer lys, give slip på tungere tilstande der fanges fra et inkorærent kaotisk system (kontrafstfeltet i livskompasset) samt den mentale stress og støj som i det hele taget er med til at fiksere kaos og sænke vores vibration og derved også adgangen til positive følelsestilstande.

Vil du lære at arbejde fra hjertet og MED hjertet hos klienter og hestemennesker i samspil med deres heste? Så book en forsamtale til uddannelsen til EquineTorch Mentor – hvor du lærer at arbejde med psyken og hjertet – og at navigere indenfor en hjertebaseret etisk og filosofi – for bedre samspil, positiv udvikling, trivsel og visdom!

Næste hold starter i august! Læs om det HER

Send en mail til hestemennesker.dk@gmail.com – så svarer jeg tilbage når jeg vender tilbage efter det retræteophold jeg lige nu er på hvor jeg netop lærer at kende nye dybder i mit eget hjerte og sjælelige væsen!

Jeg er tilbage på min lykkelige pind vandtårnet og blandt jer hestemennesker igen i  næste uge! 😀

Kærligst Christina!