Hvis man er blevet utryg sammen med heste, enten for at ride eller bestemte situationer eller andet så har man måske både en konkret træningsmæssig udfordring med hesten som man bør få hjælp til eller arbejde med PLUS man har fået en indre udfordring som handler om at få ro sit eget nervesystem igen, så man kan håndtere heste uden at være bange!

Al form for usikkerhed eller angst som det også kaldes udtrykker et behov for at få genetableret en indre sikkerhed. Og hvis det overhovedet skal være muligt skal man være så god ved sig selv at man sørger for at overholde disse 4 regler!

Henover de næste 4 dage får du 1 regel af gangen så du kan nå at tænke over det du har lært i videoen før den næste video kommer. Du får altså en masse gode råd herigennem og en ide om hvordan du kommer videre med at få det godt i dit eget nervesystem igen! Usikkerhed eller angst er IKKE en fjende der skal nedkæmpes, men en indre samarbejdspartner der i virkeligheden har både noget på hjertet og noget at lære dig.

Rigtig god fornøjelse! Og husk at hvis du ikke selv har værktøjerne til at komme videre så kan du booke hjælp herigennem, både til at arbejde med træningen af din hest – og til at få ro på dit eget indre igen!
Læs også alle artiklerne om rideangst og den utrygge hest her:

Artikler der hjælper DIG. 

1. Hvordan slipper jeg af med angsten?

2. Samarbejd med kroppen, den er din ven!

3. Er du ond ved dig selv?

En anden god artikel at læse som hjælper dig til at genetablere jordforbindelse, der modarbejder angst – kan du læse HER – Jordforbindelse, hvad er det og hvordan får jeg fat i den pokkers jord?!

Og til arbejdet med hesten der er utryg eller seperationsangst:

1. Angst hos heste – sådan her kan det se ud

2. ved seperationsangst eller uro hos hesten, hvor kommer den fra?

3. Hvordan man opbygger sin træning af den urolige hest!

REGEL NR. 1 BEVAR KOMFORTEN!

Regel nr. 1 hvis du vil hjælpe din usikkerhed eller (ride)angst på vej, handler hvordan du bør skærme dig selv imod yderligere udfordringer – da det er een ting vi ikke har brug for når det i forvejen er svært nok!
Så hold dig indenfor din komfort så længe du er utryg! – Det er selvkærligt og selvkærlige løsninger er den eneste vej frem med usikkerhed og angst!