Hestemennesker.dk

Session hos Hestemennesker.dk


Session hos Hestemennesker.dk – med eller uden egen hest eller lånehest. Al arbejde med vores heste foregår fra jorden.
Sessionen kan starte inde i klinikkens terapilokale hvis der er behov for en tilbundsgående samtalen inden hesten bringes ind i billedet.
S.I Krops og Psykoterapeut, Mentor og uddannelsesgrundlægger hos “EquineTorch – Terapi med hesten som partner”. Christina Viderup Eriksen.

Jeg kan hjælpe dig med de problemer du har på “indersiden” af dit liv.
De følelsesmæssige svære ting – og jeg tilbyder hjælp i sessioner både med og uden deltagelse af mine terapiheste eller din egen hest.
Hvis du ankommer med din egen hest er der mulighed for at sætte denne på ridebanen imens vi har den indledende samtale.

Hestesessioner hos mig foregår altid udenfor i smukke naturskønne omgivelser og under åben himmel. Vi har en lille bane og terapiheste der lever et meget frit og naturligt liv hvor de laver naturpleje på et stort engareal med slugter, bakker og langs Lerkenfeldt Å.
Et iøvrigt inviterende smukt og stille natursted til mindfulness øvelser.
Hestene er så vidt muligt uspolerede af udtrykshæmmende træning og dog alligevel håndterbare og venlige overfor mennesker. Alle hestene er nøje udvalgte til terapi og har hver deres særlige menneskehjælpende styrker. Her er flest islændere men også en enkelt frieser og en enkelt knabstrupper pony.

I terapi hos mig får du først og fremmest en dybdegående afklarende samtale omkring dine udfordringer. Du får tid og hjælpe til at se hele din problematik efter i sømmene og heri måske opdage nye vigtige og væsentlige ting som viser sig at være af betydning for din proces.

Den uddybende samtale vil give dig bedre overblik og indblik i dig selv, dit liv som det er og dine muligheder.
Det ligger mig meget på sinde at sørge for et kærligt, nænsomt, tålmodigt og følende rum til dig at arbejde i. Så der kan blive plads til din egen omsorg for dig – der hvor du nu er.

Ingen fjern eller upersonlig ‘ekspert’ her.
Mødet med hver eneste af mine klienter betyder meget for mig. Jeg går til tingene med dedikation og engagement. Derfor er der også en øvre grænse for hvor mange klienter jeg har i terapi af gangen.
Jeg kan måske berolige dig med at jeg har stor og indgående erfaring med angst, stress, grænse og depressions problematikker og at jeg har en stor tro på og erfaring med at hjælpe mennesker på vej til løsninger og vital og livsvigtig livsenergi og kvalitet. Jeg har ofte en mere fortællende, kreativ, naturlig og legende tilgang til det der er svært end jeg hører man måske møder i et rent kognitivt arbejdsrum.
For mig er det måske mest vigtigtste at terapien giver mening fra det aller første møde, vækker interesse for processen og er inspirerende så man får lyst til at tro på tingene og finder energi til at fortsætte igennem det der er svært.

En enkelt session eller et forløb?
Ved mere hårdnakkede problematikker går klienter ofte ind i et forløb af længerevarende karakter. Det er almindeligt at være i en terapeutisk proces i et års tid eller to og der kan købes 10 – turskort hvor den 10. session i så fald er gratis.

Det er selvfølgelig også muligt at booke en enkelt session med fokus på en bestemt problematik og løsning. Særligt når det handler om et problem man har med sin egen hest.

Skal jeg selv betale eller kan man få tilskud?
Der kan desværre endnu ikke fås offentlig tilskud til psykoterapibehandlinger og det gør selvfølgelig tilgangen svær for nogen at man selv skal betale. Omvendt er der en stor personlig frihed i den direkte adgang til terapien hvor man ikke først skal omkring lægen for at få en henvisning til en psykolog med lav selvbetaling. Tiden her bruges heller ikke på at komme frem til en psykisk diagnose eller at få afklaret et medicin behov – her handler opdagelserne og terapien om dig!
Hele tiden – og hver eneste gang.