Psyke - Krop - Sjæl - Intuition - Ansvar - Følelser - Identitet - Roller - Bloringer - Frihed - Adfærd - Bevidsthed - Grænser - Kraft - Klarhed - Sammen - Isolation
Indersiden af heste & mennesker
Equine©Torch

Var du ikke en af de 130 som fik del i gaveregnen på KOMPENDIER for næsten 60.000 kr fra hestemennesker.dk?

For nogle uger siden tilbød jeg på hestemennesker.dk’s facebookside, hele det 50 sider lange kompendie til første modul som en gratis gave til alle der nåede at melde ind med et JATAK i løbet af knap 4 timer. Mere end 130 mails (og læsegaver for mere end 60.000 kr.) måtte jeg igang med at sende afsted – det var både overvældende og dejligt at mærke den store interesse for det her felt som jeg ser som ‘indersiden af heste og mennesker’.
Og selvfølgelig en god oplevelse at lade sådan en omgang rigtig god lærdom sive ud til hestfolk over hele landet – skønt!
Og jeg tør godt vove pelsen og tilbyde DIG kompendiet – DIG som modtager nyhedsmails herfra men som måske ikke fulgte med på facebook, den samme mulighed indtil kl 24 i aften!  Send mig en mail på hestemennesker.dk@gmail.com og bed om kompendiet – så sender jeg det til dig kvit og frit – en gave der ellers har en værdi af 450 kr.

Overvejer du i øvrigt uddannelsen? – Træd et aktivt skridt frem mod afklaring på om uddannelsen skal i din livs-rygsæk eller ej – og send mig en mail på hestemennesker.dk@gmail.com eller ring/sms på telefon 60465862 – og bed om at få en snak.

  • Der er ingen dårlige eller skæve spørgsmål! 
  • Alle der er 18 år og derover og som er klar til at se på og arbejde med egne følelser og livsforhold har mulighed for adgang til uddannelsen! 
  • Der kræves ingen særlig baggrundsuddannelse! 
  • Uddannelsen kan tages som et professionelt skridt mod certificering til EquineTorch Mentor – og udvikle egne kompetancer i arbejdet med andre (heste)mennesker – eller uddannelsen kan tages udelukkende for egne processers skyld og for den terapeutiske bearbejdning af egne nuværende tematikker.

Læs brochuren om basis uddannelsen til mentor her:
http://hestemennesker.dk/equinetorch-mentor-2/

Og om Jyllands holdet hvor der er 2 ledige pladser tilbage, her:
http://hestemennesker.dk/praktisk-foraarshold-2017-17a/

Kærlige hilsner Christina

%d bloggers like this: