Psyke - Krop - Sjæl - Intuition - Ansvar - Følelser - Identitet - Roller - Bloringer - Frihed - Adfærd - Bevidsthed - Grænser - Kraft - Klarhed - Sammen - Isolation
Indersiden af heste & mennesker
Equine©Torch

Vejen til et harmonisk liv med KÆRLIGHED i følge Livskompasset

Det første felt i Livskompasset handler om en af de to primære essenser nemlig KÆRLIGHED!

Kærlighedsflow feltet indeholder en spirituel, en neurologisk og udviklings psykologisk sammensætning – på den måde at vi spirituelt set kommer fra sjælelig samhørighed og kærlighed, det er vores kerne essens og ånd! – til et fysisk liv på jorden, hvor alt muligt sker som vi må overleve i som enkelt individ.

Udviklingspsykologien beskriver hvordan vi psykologisk først bliver til os SELV og herfra danner muligheden for at være SAMMEN med andre med intakt grænser om vores væsen, følelser, væren og integritet.

Kvaliteten af vores VI har alt at gøre med hvor godt vi er blevet os SELV – og negative erfaringer med vi’et binder sig til vores relationelle struktur og adfærdsmønstre indtil vi bearbejder de svære erfaringer.

Neurologisk skal mange medfødte potentielle strukturer omkring hjerte, hjerne og nervesystem modnes og sammenkobles for at et menneske fungerer godt og har et grundlæggende rigt og trygt indre liv.

De sår vi måtte have i vores hjerte, i vores psyke eller bærer som umodenheder neurologisk kan vi udvikle livet ud.

Hele undersøgelsen af de væsentlige udviklingstrin er det vi gennemgår omkring Livskompassets første essens felt ❤️💚🌞

Lyder det spændende? Der kommer en masse muligheder her i oktober for virkelig at lære om Livskompasset og arbejde med et selv.
Blandt andet kommer der en mulighed for at være på luksus ophold i 3 dage i Rønbjerg i uge 43 mandag til onsdag – hvor vi filmer optagelsen til Livskompas online kursus for en nærmest ikke eksisterende pris.. Mere om det meget snart!

Kh og hav en dejlig dag selvom det tis regner! 🌼 Christina

%d bloggers like this: