www.hestemennesker.dk

www.hestemennesker.dk

Indersiden af heste & mennesker
Featured Image

EquineTorch Mentor 2021

Hedegaarde Hesteterapicenter Bavnehøjvej 41, 9620 Aalestrup

  • Start 9. April 2021
  • Optagelse via mail til hestemennesker.dk@gmail.com
  • Aldersbegrænsning 18 år.
  • Varighed : 10 mdr. inkl. eksamen
  • Antal Moduler : 8 stk.
  • Obligatorisk terapi 6 stk. inkluderet i prisen.
  • Afsluttende eksamen til dig der ønsker certificering.
  • Holdstørrelse max 4 – 6 personer.
  • Kun ét forløb opstartes hver 2. År.

Pris : 28.500 kr.
Kan afdrages i op til 12 rater – 2375 kr. om måneden alt. incl.
Early Bird rabat. Ved tilmelding inden 1. marts og ved betaling af hele beløbet på een gang, får du 2000 kr. i rabat.

Modul datoer og indhold:
Modul 1.
9. – 11. April 2021 – “Jeg ser, jeg er, jeg føler og jeg bærer”
Teori: Mindfulness, meditation og Bevidsthed.
Praksis: Felt observationer af heste, spejling og interaktion)

Modul 2.
7. – 9. Maj 2021 Lidelse med mening – Min udfordring min livsopgave”
Teori: Udviklingspsykologi, personlighed og familiemønstre.
Praksis: Tilknytning (Afstand, nærhed, tryghed, tillid) i og imellem heste og mennesker

Modul 3.
4. – 6. Juni 2021 “Min fantastiske biologi og grænserne for hvad jeg kan holde til”
Teori: Nervesystemet, krop, psyke og traumer.
Praksis: Livfuldhed og autonomi hos heste og mennesker

Modul 4.
6. – 8. August 2021 – “Kompasset for hvor jeg har været og hvor jeg er nu”
Teori: Livskompasset og livshistorie.
Praksis Analyse af menneske og hestepersonligheder og effekt af livshistorien på trivsel og adfærd.

Modul 5.
3. – 5. September 2021 “Jeg bærer menneskehedens historie helt ind på celleplan”
Teori: Terapeutiske redskaber og virkemidler, internalisering og eksternalisering, disidentifikation, visualisering og intuition.
Praksis: Terapitræning på holdet og hinanden

Modul 6.
8. – 10. Oktober 2021 “Min kerne – mit holdepunkt, grænser og integritet”
Teori: Ego/ Sjæl, dramatrekanten, delpersonligheder og arketyper.
Praksis: Sansning af energi og intuition med mennesker og heste

Modul 7.
5. – 7. November 2021 “Jeg er healer, mystiker og skaber i den nye tid”
Teori: Chakraer, arbejde med læsning af energi, healing og facilitering af helende processer for krop, sjæl og psyke.
Praksis: Den levende, deltagende og sansende krop i arbejdet.

Modul 8.
3. – 5. December 2021 “Ven med mig selv og ven af livet”
Teori og praksis: Træning af de praktiske færdigheder og afslutning af den personlige rejse med uddannelsen.

Skriftlig eksamen i perioden 10. – 14. Januar 2022
Mundtlig eksamen i ugen efter.

EquineTorch Mentor er en uddannelse som rummer mange forskellige mennesketyper og hestemennesker indenfor mange retninger af hesteverdenen.
Der er åbent for alle på de årlige holdstarter. Eneste forudsætning for deltagelse er en stor lyst til emnerne og nysgerrig på egen personlige udvikling og forhold til heste. Optagelse sker ved at sende en mail til Christina på hestemennesker.dk@gmail.com
Uddannelsen har eksisteret siden 2014 og der er efterhånden en del hestemennesker som har været indenom EquineTorch Mentoruddannelsen. Uddannelsen kan bruges som et professionelt springbræt til at man selv kan begynde at arbejde med terapi og udvikling af trivsel og samspil imellem heste og mennesker – eller man kan tage uddannelsen alene for processens skyld og for personlig udvikling og vækst.
Læs mere om uddannelsen i underafsnittene.

“En af de ting som gør EquineTorch Mentoruddannelsen så spændende, er at flere af hestene på stedet, selv har en svær forhistorie og både psykiske og fysiske ar herfra. Det har hjulpet mig til at se mere klart hvad der sker når man har fx. angst fordi hestene ikke prøver på at skjule hvordan de har det. Det har givet mig en større respekt for levende væsners biologi og hvordan vi skal samarbejde med biologien i stedet for at modarbejde den. Jeg er specielt helt vild med islænderen Kongur. Jeg har lært meget om ærlighed fra ham.
– sagt af elev på uddannelsen.

“Uddannelsen er et fantastisk supplement til enhver træner, behandler, underviser – alle der arbejder med mennesker og heste sammen, burde tage den!”

“Jeg har fået en meget større forståelse af mennesker sådan helt generelt, også af mig selv og min egen familie! Og for mig var det en øjenåbner at opdage forskellen på mit ego og så min sjæl! Woow.”

“Pludselig forstår jeg hvorfor heste ofte er sådan en stor en gave til mennesker og hjælper så meget som de gør – sådan har jeg altid oplevet det men jeg har ikke kunnet forklare hvorfor!”

“Jeg har altid haft brug for at være sammen med heste hver dag for at have det godt og fordi jeg synes mennesker er svære at omgås. Nu ved jeg hvorfor jeg har haft det sådan og nu kan jeg langt bedre selv tage ejerskab over min energi hver dag og er bare generelt blevet mere fri og meget mere glad!
Tænk hvilket ansvar hestene har båret for mig indtil nu.
Jeg er glad for jeg kan selv nu!

– Udtalelser fra elever

“Det der nok har ramt mig mest er hvor meget heste og mennesker har til fælles og hvor meget jeg kan lære om mig selv ved at studere heste – og om heste ved at studere mig selv!”

“Jeg arbejder med telepati og endelig kan jeg skelne imellem mine egne subjektive tolkninger af energien og af det heste gør – og det der rent faktisk sker! Hvor er det dejligt at forstå begrebet projektion, sådan fuldstændigt og sætte hestene mere fri igennem det! Jeg er helt bevidst om hvor meget bedre en ‘oversætter’ det har gjort mig til!”

“Jeg har fået øje på hvor mange kræfter jeg selv har til at forandre og skabe mit liv som jeg ønsker det skal være! Før sad jeg fast i mange af mine fortids minder og forhold til familiemedlemmer og venner som ikke var nemme for mig at være i. Men nu har jeg opdaget at jeg er større og andet end mine minder og den påvirkning de har haft på mig!”
– Udtalelser fra elever

“Jeg vil godt indrømme at jeg førhen nok har haft et lidt ensporet syn på heste som ridedyr der skulle makke ret. Og at jeg nok også har været ret krævende som rytter. Men jeg anede ikke at det var muligt at få noget som helst til at ske på andre måder end jeg havde lært det. Nu er det som om jeg har fået et kæmpestort drive til at opfinde nye veje for ridningen – SAMMEN med hestene, og det elsker de bare! Der har åbnet sig helt nye døre og jeg oplever så meget mere end nogensinde!”
– Sagt af elev

“Lige da jeg startede på uddannelsen kunne jeg ikke lade være med at tænke at Christinas heste var kasserede rideheste som ikke kunne bruges til noget og jeg forstod ikke helt hvorfor hun samlede på dem. Men igennem den her rejse har jeg lært at se med hjertet og nu kan jeg ikke forstå hvordan jeg ikke kunne se hestenes værdi og væsen før! Det har overrasket mig meget at man som menneske kan skifte imellem at se verden så forskelligt! Det er meget tydeligt at det er en meget større verden når man ser med hjertet end med hjernen alene. Jeg er meget taknemmelig for at have lært det, til resten af mit liv!”
– Sagt af elev