www.hestemennesker.dk

www.hestemennesker.dk

Indersiden af heste & mennesker

Løbende mindfulness meditationspraksis

Mindful Meditationspraksis: 

At kunne guide en meditation er essentiel læring på uddannelsen. Her er der et stort fokus på at arbejde selvstyrende med opmærksomheden og dennes bevidsthedsmæssige dybder og indhold.

For at kunne arbejde givende med klienter skal man kunne hjælpe klienten i at hvile og udvide adgang til et positivt værensrum i krop og sind. Og for at kunne arbejde med og forløse eventuelle smerter i krop, psyke og energi skal man kunne lede opmærksomheden igennem det der ‘kalder’.

Denne dybe selvmestring og selvopdagelse er en væsentlig del af uddannelsens formål, både som elev og som tilegnelse af terapeutisk værktøj. Der opstartes en meditations praksis sideløbende med uddannelsen hvor du mediterer mindst 3 gange om ugen – og mindst 15 min. hver gang.

I løbet af uddannelsen introduceres du for forskellige tilgange til meditative og opmærksomhedskærpende øvelser.

Elever fører en meditations og proces dagbog som udleveres på første modul. Du kan også vælge selv at medbringe en tom notesbog og så gemme alle dine tanker, tegninger og opdagelser heri undervejs. Dagbogen bruges senere hen også til at hente minderne og tidligere tanker frem når du skal skrive den skriftlige eksamens opgave.