www.hestemennesker.dk

www.hestemennesker.dk

Indersiden af heste & mennesker
Featured Image

Road Trip Healing

Ca. én gang om måneden kører Christina og Flemming fast ud på tur fra Nord til Syd Jylland for at hjælpe heste og deres mennesker.

KLIENTER SIGER

“Jeg fik svar på mine spørgsmål og føler mig skubbet i den rigtige retning” – Tanya
“Jeg kan helt klart anbefale kærlige og intuitive Christina og Flemming med hans varme og kraftfulde hænder” – Lisbeth
“Jeg fik SÅ meget med fra besøget og så stor effekt på min hest!” – Annie


KUNDERS PROFIL
Heste med chok / traume nervesystem efter
– Skade, ulykke, overfald, sygdom, chokerende oplevelser, udmattende oplevelser, mange miljø og ejerskifte, kastration, narkose, langvarig overbelastning psykiske eller fysisk, misrøgt og mishandling.
Problemheste der har en udfordrende adfærd;
– Aggression og uforudsigelig adfærd.
– Uro, nervøsitet, flugtadfærd
– Manglende energi, “døvhed for signaler”, passiv.
– Et svært samarbejde med mennesker
– Sociale problemer overfor andre heste
Heste i kriseovergange;
– Flytning og miljøændringer
– Ejerskifte
– Under skadeforløb med ændrede dagsrutiner
– Fravænning af føl og tab af en ven.
– Frem mod en aflivning.

Vores primære effekt i et besøg er at få lyttet i dybden efter hvad der rører sig i hesten og imellem hest og ejer og ikke mindst at få sat skub i en healingsproces der hvor det er nødvendigt. Besøget har også en terapeutisk effekt på hestens menneske fordi arbejdet berører begge parter.

Christina er uddannet krops og psykoterapeut og er derfor en sikker guide igennem de udfordringer der er. Christinas fokus er primært på den telepatiske formidling af hestens oplevelse til mennesket og arbejdet med de dybere og mere traumatiske emner eller den samarbejdsproblematik som opleves.
Desuden arbejder hun også med emotionel healing af hesten og energiafbalancering.

Flemming er en stærk healer og støtter, beroliger og styrker hestens kropslige sundheds processer samt bringer energi ind i blokerede energiområder og hvor hesten kan have smerter eller nedsat funktion. Heste falder til ro og læner sig ofte tillidsfuldt ind i den healende energi fra Flemmings hænder, selv meget urolige heste og heste som normalt ikke holder af berøring.

Hensigten er altid at hjælpe.

Besøget kan sætte gang i en kraftig udvikling hos begge parter og hurtig bedring af ofte langvarige og fastlåste problemer og der er lige nu en sjælden mulighed for at få dobbelt op på indsatsen med både Flemming og Christina, til langt under det halve af normalprisen.

TILBUD LIGE NU 450 kr.
Normalpris 1500 kr.
Tilmelding pr. sms til Christina på 60465862
Eller på mail: hestemennesker.dk@gmail.com
Book dig ind på en af de oplyste datoer

Gør hestens hjem til hestens medicin.
Og dit samvær med hesten til medicin for dig.

FLEMMING OG CHRISTINA

Kommende Road Trip Healing datoer

14. December – Nordjylland, tilmelding pr. sms på 60465862

13. Januar 2023 – Retning Århus tilmelding pr. sms på 60465862

10. Februar 2023 – Retning endnu uafklaret, tilmelding pr. sms på 60465862

23. Marts 2023 – Retning endnu uafklaret, tilmelding pr. sms på 60465862

20. April 2023 – Retning endnu uafklaret, tilmelding pr. sms på 60465862

17. Maj 2023 – Retning endnu uafklaret, tilmelding pr. sms på 60465862

Testimonials

“Jeg og min dejlige islandske hoppe Signý har her i september måned haft besøg af Christina og Flemming, Det var intenst og powerfuldt, forvirrende, vildt, glædeligt og lærerigt.. jeg er den langsomme type, så ting skal lige bundfælde og jeg havde nogle ting som jeg var usikker på, om jeg havde forstået rigtigt osv. jeg fik skrevet til Christina og fik uddybende svar og jeg føler at tingene som jeg ikke helt forstod, nu er faldet på plads. Jeg fik nogle opgaver som jeg skulle lave omkring og på min hoppe, det har/gør jeg nu og den frustrerende adfærd min hoppe havde er næsten forsvundet og feltet imellem mig og en af mine andre hopper har ændret sig, hvor fedt er det ikke lige😀jeg kan helt klart anbefale kærlige og intuitive Christina og Flemming med hans varme og kraftfulde hænder✋🤚det har både du og din hest fortjent❤️de bliver helt sikkert inviteret her en anden gang.” Lisbeth

“Jeg og min hest Sera, har i september måned haft besøg af Christina og Flemming til Road Trip Healing og min oplevelse var WAU! Helt fantastisk at se Christina kommunikere med Sera, få svar på mine spørgsmål, og blive beroliget i, at Sera har det ok. Jeg fik SÅ meget med fra besøget og så stor effekt på min hest og kan i allerhøjeste grad anbefale Christina og Flemming. Tak for besøget🙏🏻❤️🥰” Annie

“Jeg og min hest Aladdin havde i oktober besøg af Christina og Flemming til Road trip healing. Det var en rigtig god og hyggelig oplevelse, hvor jeg fik sat ord både på nogle af de fornemmelser, jeg allerede havde omkring Aladdin, men også på noget, jeg ikke selv havde set/fornemmet. Jeg fik svar på mine spørgsmål og føler mig skubbet i den rigtige retning.Allerede samme dag, mens Christina og Flemming var her, kunne jeg se en virkning på Aladdin. Og her nogle dage efter er han stadig meget mere afslappet og virker som om han er vågnet af en søvn og pludselig har opdaget verden omkring sig. Han virker meget mere i nuet og nærværende. Jeg kan klart anbefale at få besøg af Christina og Flemming! Tænker også, at det ikke skal være sidste gang, Aladdin og jeg skal have besøg af Christina og Flemming.” Tanya